OVER MIJ

Hallo, mijn naam is Jessie van Weert, ik ben 21 jaar oud en ik woon in het dorp Sint-Oedenrode. Momenteel ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever aan het SintLucas te Boxtel. Ik ben heel ambitieus in het beoefenen van mijn passies. Zo ben ik iemand die graag nieuwe dingen wil leren en mezelf wil ontwikkelen. Ik probeer daarom ook zoveel mogelijk opdrachten te doen om mijn kennis van vormgeven te vergroten.

Mijn passies zijn: fotograferen, vormgeven en illustreren. Niet alleen op school ben ik hiermee bezig, maar ook deels in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart te geven, wanneer iemand jarig is. Daarnaast ben ik ook begonnen met handlettering, omdat ik graag meer wilde doen met mijn handen en me meer wil verdiepen in typografie.

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit het dagelijks leven. Dankzij het fotograferen heb ik oog voor detail en kijk ik vaak om me heen naar dingen die ik mooi vind of juist niet. Daarnaast laat ik me ook graag inspireren door andere vormgevers. Ik ben vaak benieuwd hoe zij omgaan met vormgeving.